Atlas
Atlas

Rogers, Arkansas

Unilever
Unilever

Rogers, Arkansas

Unilever occupies the top floor the PH building, overlooking Pinnacle Hills. The 144 employees enjoy a truly open floor plan with integrated features such as a patio connected to the common area, interesting vibrant floor designs connecting the different spaces within the floor plate. The building has open ceilings with geometric shape designs to conceal the buildings mechanics and sprinkle changes in atmosphere within the building, which makes this office space a delight to work in.

Kimberly Clark
Kimberly Clark

Rogers, Arkansas

Kimberly-Clark Corporation desired a new openwork concept for their Northwest Arkansas WalMart and Sam's Club teams. Their office consists of 25,000 square feet of space in a new 60,000 square-foot Hunt Ventures property known as PH Office One. The location offered an open floor plate with floor to ceiling glass on three of the four sides of the space. The layout took into consideration the views and natural light. The employee café was placed on the east side of the building in order to allow views to the Walmart AMP. An outdoor patio was also added for Kimberly-Clark just outside of the café for employees to enjoy. The interior color scheme involved a way finding plan based on the different teams within the office. This goal was achieved by using accent carpet tiles as a border along with accent walls of the same colors. The design also needed to incorporate a modular room for product display adjacent to a large dividable conference space.

HP Engineering
HP Engineering

Rogers, Arkansas

Mattel
Mattel

Rogers, Arkansas

Collective Bias
Collective Bias

Rogers, Arkansas

Collective Bias relocated into this sleek modern office from several smaller spaces in the Northwest Arkansas area. The open nature of the office allows staff to work together freely, promoting collaboration and synergy. The design of the electrical and IT systems add to the flexibility of the space with each bank of desks being powered by a coiling power feed from above. The exposed concrete retaining wall and exposed metal deck ceilings add an industrial element to the design, which is juxtaposed by the serene natural landscape the space overlooks. 

The Harvest Group
The Harvest Group

Rogers, Arkansas

Catapult
Catapult

Rogers, Arkansas

This sleek industrial interior office offers a dynamic and interesting working environment that compliments the nature of the marketing business located there. The space was designed to take full advantage of the double-height and abundant natural light. The break room and central workstation areas are all located in these pods. Carefully placed accent walls and modern furniture provide a splash of color against the painted out roof structure and stained concrete floors.

LG Electronics
LG Electronics

Rogers, Arkansas (with KLC Architects)

This 5,000 square-foot modern office infill was completed in 2010. Core Architects provided the construction administration and construction documents for this space. KLC architects provided the schematic design and interior design services.

Rockfish Interactive
Rockfish Interactive

Rogers, Arkansas

The design for Rockfish was inspired by both the office culture and the Rockfish logo. The logo was incorporated into the floor plan through a curving mezzanine form that houses offices and other programmed space. The open floor plan and informal gathering spaces encourage creativity through open communication and impromptu meetings. A coffee shop was designed into the space, which serves both the office and the public.

Georgia Pacific
Georgia Pacific

Rogers, Arkansas

Core Architects provided the space planning and interior fit-out for the Rogers office of Georgia Pacific at the Pinnacle Hills Promenade. The space houses several offices, a break room, modular room, and storage and conference spaces.

Harvest Group
Harvest Group

Rogers, Arkansas

One of many offices completed for Harvest Group, the design reflects the dynamic and entrepreneurial nature of their business. There is an industrial, yet modern interior comprised of stained concrete floors, portions of exposed structure and sliding office doors. The intention was to maximize the vertical and floor space, while providing for a unique functional aesthetic.